Защото аз съм част от тебе
защото ти си част от мен
До мен през всичките ми нощи
и част от всичките ми дни
До мен! Най- силното ми рамо
най-крепката и нежна длан
Защото те обичам мамо,
и винаги ще е така
Сърцето бедно само знае
как силно липсващ ми, уви
и е безмерна обичта ми
Тя в мен до края ще гори
© Росица Георгиева Все права защищены
Силен!