Мартеници кичим всички
за живот и здраве!!!
Буди баба Марта птички,
слънчице огрява!!!
Най-щастливи са децата
бели и червени!!!
И събуждат се цветята,
всички са засмени!!!
Изворчето пей щастливо,
гука гургулица!
Всичко покрай нас е живо -
Чудна мартеница!!!
Честита баба Марта на всички!!! Дай Боже всекиму това,
от което се нуждае и за което си мечтае!!!
© Валентина Харизанова Все права защищены