28 февр. 2010 г., 19:57

Мартенички 

  Поэзия » Для детей
1236 0 1

 

Мартенички

Мартенички бели,
бели и червени.
Колко сте красиви,
весели, засмени.

Ето Пижо, Пенда -
със усмивка до уши.
Зайо, Ежко, Мечо,
приятели добри.

От приказки герои
за малките деца.
За мама мартеница
сама ще изплета.

Мартенички чудни,
обич вий носете!
Бели сте, червени.
Злото пропъдете!

 

 

© Пепа Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??