28.02.2010 г., 19:57 ч.

Мартенички 

  Поезия » За деца
1240 0 1

 

Мартенички

Мартенички бели,
бели и червени.
Колко сте красиви,
весели, засмени.

Ето Пижо, Пенда -
със усмивка до уши.
Зайо, Ежко, Мечо,
приятели добри.

От приказки герои
за малките деца.
За мама мартеница
сама ще изплета.

Мартенички чудни,
обич вий носете!
Бели сте, червени.
Злото пропъдете!

 

 

© Пепа Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??