28 feb 2010, 19:57

Мартенички 

  Poesía » Para niños
1239 0 1

 

Мартенички

Мартенички бели,
бели и червени.
Колко сте красиви,
весели, засмени.

Ето Пижо, Пенда -
със усмивка до уши.
Зайо, Ежко, Мечо,
приятели добри.

От приказки герои
за малките деца.
За мама мартеница
сама ще изплета.

Мартенички чудни,
обич вий носете!
Бели сте, червени.
Злото пропъдете!

 

 

© Пепа Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??