17 янв. 2010 г., 10:13

Маскарад 

  Поэзия
694 0 1

Какво е животът - един карнавал...
всички хора са маскирани,
спуснат е лъжливият воал,
вижте само колко сме гримирани.

Свалете ги, свалете маските,
покажете истинските си лица,
усетете истинското щастие,
без да ви е страх- не сте деца !

Въртим се в омагъосан кръг,
от който няма измъкване,
всички сме просто стръв
и сякаш тръпнем в очакване...

Равновесието на "Ин" и "Ян"
се превръща в мит, остава легенда
и най-големият оратор остава ням,
скоро ще се скъса филмовата лента...

© Надето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??