Оплетени един в друг...
Случайност!
Объркани и неразбрани...
................................................
Но кой е достоен да каже:
"Кога се ражда интригата?"
И кой ще има смелостта да се усмихне,
когато душата му плаче?
.....................................................
Аз... Аз... Аз... самозванецът!!!
© Петко Петков Все права защищены