27.12.2008 г., 17:41 ч.

Мастилото е моята КРЪВ!!! 

  Поезия » Друга
606 0 1

Оплетени един в друг...

Случайност!

Объркани и неразбрани...

................................................

Но кой е достоен да каже:

"Кога се ражда интригата?"

И кой ще има смелостта да се усмихне,

когато душата му плаче?

.....................................................

Аз... Аз... Аз... самозванецът!!!  

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??