Загубен съм губя се всеки ден
И търся глупаци подобни на мен
Да изчезнем в мастурбация
И куца комуникация
Фантоми от неясни геноми
Търсещи близост в своята низост
И подминава ме времето
Умело прикрило бремето
На изоставен фатален избор
И скрит екзистенциален извор
От който пропуснах да пия
Искряща жива магия
Изминаха 5-10 години
Във сънища и дивотия
Аз все си така стоя
Загубена тъпа овца
И не мога да разбера
На какво съм способен
Накъде да вървя
© Манифестофутуре Все права защищены