26 мар. 2022 г., 09:28

"Мата Хари" 

  Поэзия » Юмористическая
376 0 0

"Хайде в леглото забавление,

искам от теб кеф, развлечение,

ето - давам ти аз тези пари,

тялото ми иска да се наслади.

 

Хванаха ме, какви са тия снимки,

сниман съм как кротко си спинкам,

парите си в чекмеджето оставих,

да предупредя охраната забравих.

 

От властта взех, че паднах,

колкото можах - си краднах,

но повече власт да видя няма,

прецакаха ме, докато дрямах!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??