11 апр. 2007 г., 12:39

МАЯ 

  Поэзия
553 0 2
                   МАЯ

Нещо странно става с мен,
трябва честно да призная.
Може би това така е,
защото имам тебе, Мая.

За теб си мисля всеки час,
жадувам те и нощ, и ден,
за теб копнея всеки миг,
дори когато си до мен.

Сладките ти нежни устни
искам вечно да целувам –
няма друго по-прекрасно,
за което да бленувам.

В мен раждат се красиви
бляскави мечти,
само щом погледна
твойте мили и добри очи.

Ти не си обикновена
и сега, когато те познавам,
от никого не крия -
аз истински те обожавам!

© Светльо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ако е истинска е щастливка,
    ако не е-намери я!
    Поздрави!
  • Щастлива жена трябва да е МаяПоздрав!
Предложения
: ??:??