30 мар. 2017 г., 23:42

Maзe 

  Поэзия
246 0 1

В мазето

слушаме Джой Дивижън,

пеем фалшиво,

пием шотове в чаши за вино,

кръвта ни танцува,

по теб има още

следи от червилото ми,

не ми се заспива никога.

 

Нека умрем,

преди да остареем.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??