26 мар. 2008 г., 08:06

Мечта 

  Поэзия » Любовная
587 0 4
 

МЕЧТА

 

Днес се събудих на чудна планета.

Тази планета нарекох "Любов".

Нямаше там треви и дървета,

всеки шепот беше искренен зов.

 

Планина от разбити сърца там намерих,

обградени от буйна река.

Мислен мост над реката направих,

за да стигна таз планина.

 

Тази планета е някаква приказка.

Там всеки търси своето рамо.

А любовта, за която мечтаем,

съществува във сънища само.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??