25 февр. 2008 г., 10:22

Мечта 

  Поэзия » Гражданская
790 1 2

Имам аз мечта и то не една,

но най-голямата моя мечта, е

да няма вече никога война.

Защото няма спечелена война,

когато убиваш своя брат и сестра.

 

Втора моя голяма мечта, е да създам

Родово имение за моите деца.

Там, сред прекрасни дървета и цветя,

сред Райска градина, да живеят в

пространството на любовта и никога

да не познават болестта.

 

Да пият жива вода, чист въздух,

етери и чудни аромати да събудят

спомена за нашата божествена душа

и да зарадват нашия Вселенски баща.

 

Да осъзнаем силата на мисълта

и да не мислим за апокалипсис  на света,

защото това е целта на злото и Сатана.

 

Прекрасен живот ще градим всички ние

за нас и нашите деца. Нека с колективните

ни мисли изгорим завинаги егоизма,

страха, лъжата и болестта.

 

С огромна любов ни създаде Твореца

Велик, да следваме неговия път и

да творим, а не да рушим.

 

Приемете в душата си всички с

вдъхновение моята мечта, за да

върнем Рая на планетата Земя

и да живеят щастливо нашите деца!

 

25.02.2008 г.

© Йорданка Серафимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Великолепен стих!Аплодисменти,Данче!
  • ''С огромна любов ни създаде Твореца

    Велик, да следваме неговия път и

    да творим, а не да рушим.''

    Много добре казано!Браво
Предложения
: ??:??