30 авг. 2008 г., 18:18

Мечта 

  Поэзия » Любовная
657 0 3

Дъждът си вали,

а аз се чудя, дали

си мислиш за мен,

както аз за теб.

 

Постоянно тръпна

в очакване на момента,

когато ще те зърна пак,

когато ще ме хванеш за ръка,

когато ще ми кажеш:

"Как живях без теб досега."

 

Мечти - бих казала,

но макар и да знам,

че тази съдба

ми е много далечна,

пак ще продължа

за теб да си мисля.

 

Хората са казали:

"Мечтаеш ли за нещо

толкова силно, то ще се случи."

Е, този път ще ги послушам!

Така че, любов,

почакай още малко,

когато ще те потупам по рамото

и ще ти кажа:

"Аз съм, не ме ли позна? Аз съм тази,

която очакваше!"

© Ваня Янчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??