21 янв. 2012 г., 04:31

Мечта 

  Поэзия » Любовная
865 1 0

               Мечта

 

 

 

Имам аз една мечта,

да вървиме  двама за ръка.

Слънцето да грее в небесата,

птичките да пеят във полята.

 

Да тичаме боси по брега,

да забравим що е болка и тъга.

Звездите във небето да броим,

на изкушения ний да отстоим.

 

Утрото да срещаме с усмивки,

а вечерите с ласки и въздишки.

Да играят дечица кротки, мили.

Да благодарим на Бог, че с тях дари ни.

 

Делниците в празник да превръщаме,

да обичаме живота, жадно да поглъщаме.

От извора на младостта да пием,

да лудуваме, играем и се смеем.

 

Зли очи да ни забравят,

да заспят и да не шават.

А с приятели добри

пак да има песни до зори.

 

Имам аз една мечта -

да вървиме двама за ръка.

И във залеза на старостта

да ни грее огънят на любовта!

 

 

© Радостина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??