9 дек. 2012 г., 13:02

Мечта 

  Поэзия
323 0 0

МЕЧТА

Планетата Земя ми е като на длан, колко е красива!

Синя и зелена, самотна като във пустиня.

Едничка ни е във всемира, трябва да я пазим, да се грижим ний за нея.

В космическата станция стоя, опити и изследвания правя аз сега,

за да могат моите деца да живеят като нас сега.

© Дарт Вейдър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??