Dec 9, 2012, 1:02 PM

Мечта 

  Poetry
320 0 0

МЕЧТА

Планетата Земя ми е като на длан, колко е красива!

Синя и зелена, самотна като във пустиня.

Едничка ни е във всемира, трябва да я пазим, да се грижим ний за нея.

В космическата станция стоя, опити и изследвания правя аз сега,

за да могат моите деца да живеят като нас сега.

© Дарт Вейдър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??