14 мая 2016 г., 12:44

Мечта 

  Поэзия
569 0 1

Искаш ли да се разходим по дъгата?

Да се превърнем в ярки, топли цветове.

После да се потопим в росата

и да нарисуваме прекрасни, нови светове.

Небето да направим жълто.

Луната ... може би червена.

Дали да не е с форма на сърце?

Всичко да е толкова невинно,

като мъничка рисунка на дете.

Черното да подменим със бяло.

Злото да  заместим със добро.

После да започнем отначало

и да слеем цветовете във едно.

Искаш ли да се разходим по дъгата?

 

© Малена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??