Искаш ли да се разходим по дъгата?
Да се превърнем в ярки, топли цветове.
После да се потопим в росата
и да нарисуваме прекрасни, нови светове.
Небето да направим жълто.
Луната ... може би червена.
Дали да не е с форма на сърце?
Всичко да е толкова невинно,
като мъничка рисунка на дете.
Черното да подменим със бяло.
Злото да заместим със добро.
После да започнем отначало
и да слеем цветовете във едно.
Искаш ли да се разходим по дъгата?
© Малена All rights reserved.