22 июл. 2017 г., 21:06

Мечта 

  Поэзия » Любовная
664 0 2

Дълго ти без мене си живял,

дълго аз без теб сама била съм.

От щастието кратно земен дял

съдбата щедро ни поднася.

              Клетва за любов не ми е нужна

              и не искам да ми сваляш ти звезда.

              Стига ми, че съм ти вечер теменужена,

              а ти си моя утринна роса.

Нищо друго няма значение -

щастието, ти и аз сме трима.

Обичаме се, трябва ни доверие

и няма да му позволим да си замине.

              Малко е човешкото сърце,

              ще може ли да побере безкрая

              на толкова любов - дворец

              издигнат от ръцете ни за рая.

Никога да няма край това,

което днес изпълва същността ни.

Винаги до теб ще бъда аз,

ти при мен до края ще останеш.

               Елате с нас да споделите днес

               мечтите ни и нашите желания.

               Любовта оказа ни висока чест -

               тя вътре в нас е, не на разстояние.

Цял живот към тебе аз вървя,

към мене цял живот пътуваш ти.

От днес нататък е пътеката една

и нека с обич да я извървим! 

            

© Славяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за отзива, но това е Мечта...Желая го от душа на всеки човек. На мен не се сбъдна.
  • Много истински, човешки стихове с прекрасно послание! Поздрави, Славяна! Бъдете щастливи!
Предложения
: ??:??