2 мар. 2018 г., 00:46

Мечта 

  Поэзия » Любовная
305 0 0

Затвори очи и представи си,

че съм най-прекрасна на света,

че съм млада и красива,

че съм истинска звезда.

Помечтай си да си с мене

да сме неразделни пак –

тази мъка ме притиска

и съм в непрогледен мрак.

Помечтай си да си с мене

нищо, че се сбръчках... аз.

Затвори очи и помечтай си –

може да е всякоя от нас.

 

© Dinomar Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??