24 авг. 2006 г., 00:41

Мечта 

  Поэзия
595 1 1


Омръзна ми от всичко -
и от големитe...
и от малките неща...

Омръзна ми от всичко земнно 
...и мечтая да съм мъничка звезда.

Така копнея да съм част от светлината,
която над главата ми блести...
Блестяща нимфа да съм сред цветята
наречени от нас  "звези".

Мечта - окъпана в тъга неземна.
Мечта - да се откъсна от света,
защото ми омръзна да живея
сред мрак с много светлина...
      
Омръзна ми!
Това е!

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Няма нищо по-хубаво от това да имаш дарбата да мечтаеш...дори тя да се проявява едва след като ни омръзне от всичко...
Предложения
: ??:??