24 февр. 2007 г., 22:32

Мечта 

  Поэзия
801 0 1

Аз мечтая да се пренеса

във време, непознато до сега.

Там живота си да уредя

и да извърша велики дела.

 

Момичето на моите мечти

там живота ми да сподели.

Магически способности да има тя,

а аз велик да бъда с меч и лък в ръка.

 

В магията аз ще се посветя

и дракон страховит ще укротя,

като кон ще го възседна

и замъка си от високо ще погледна.

 

С великия си дракон респект ще заслугувам

и много нови земи ще извоювам.

Скоро държава голяма ще създам

и велико име ще и дам.

 

България аз ще я нарека

и най-великата ще стане тя.

Народът ми не ще гладува,

но ще трябва да воюва

 

Когато синът ми пръв

стане силен като лъв,

короната ще му предам

и на любовта си първа ще се отдам.

 

© Мдфрхц Гфъхч Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "България аз ще я нарека

    и най-великата ще стане тя.

    Народът ми не ще гладува,

    но ще трябва да воюва"
    Само се кандидатирай-имаш моя глас
Предложения
: ??:??