Аз мечтая да се пренеса
във време, непознато до сега.
Там живота си да уредя
и да извърша велики дела.
Момичето на моите мечти
там живота ми да сподели.
Магически способности да има тя,
а аз велик да бъда с меч и лък в ръка.
В магията аз ще се посветя
и дракон страховит ще укротя,
като кон ще го възседна
и замъка си от високо ще погледна.
С великия си дракон респект ще заслугувам
и много нови земи ще извоювам.
Скоро държава голяма ще създам
и велико име ще и дам.
България аз ще я нарека
и най-великата ще стане тя.
Народът ми не ще гладува,
но ще трябва да воюва
Когато синът ми пръв
стане силен като лъв,
короната ще му предам
и на любовта си първа ще се отдам.
© Мдфрхц Гфъхч Всички права запазени
и най-великата ще стане тя.
Народът ми не ще гладува,
но ще трябва да воюва"
Само се кандидатирай-имаш моя глас