20 апр. 2007 г., 12:11

Мечта 

  Поэзия
582 0 3
           Мечта

 

Имам аз една мечта,

един ден някъде, някога

аз и ти да си простим

и заедно да сме

 

под аления залез,

да се съберат две влюбени души.

Да се докоснат две тела,

да се слеят устни в страстна целувка.

 

И нощта, хванала ни

в страстната си прегръдка,

да е свидетел на нашата любов,

всеки ден се моля аз и ти...

 

Луната да освети лицата ни,

лица на две влюбени деца.

Ах, каква ирония, нали,

това е само мечта от една жалка душа.

© Benifios Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря
  • Човек е голям,колкото големи са мечтите му!Дерзай!Поздрав!
  • Мечтите все някога се сбъдват!
    Продължавай да мечтаеш!
Предложения
: ??:??