21 февр. 2009 г., 18:48

Мечта в бяло 

  Поэзия » Другая
677 0 12

Мечта в бяло...

С вихрен ритъм залудува,

с вятър в пряспа забушува,

в клони метна се игриво,

ръсна сняг от бяло мливо...

Аз, от красотата заблудена,

радвам се с душа спасена...

А мечта тиранин нейде дебне,

как отново пак да я превземе...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??