21.02.2009 г., 18:48 ч.

Мечта в бяло 

  Поезия » Друга
675 0 12

Мечта в бяло...

С вихрен ритъм залудува,

с вятър в пряспа забушува,

в клони метна се игриво,

ръсна сняг от бяло мливо...

Аз, от красотата заблудена,

радвам се с душа спасена...

А мечта тиранин нейде дебне,

как отново пак да я превземе...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??