19 июн. 2008 г., 11:59

Мечта в неподходящ момент 

  Поэзия » Эротическая
966 0 5



На работа съм, за беда.
Ръцете ми, в буквален смисъл, са заети.
По тях ли снощи тъй отчаяно рида
далечната ти блузка с върховете?

Така ги искам, че дори
устата ми сега за тях пресъхва...
Да бяха и безлюдни канари -
и на такива аз живот съм вдъхвал.

А те не са... Когото да заваря там,
за нощ една поне ще го пропъдя!
Горещи устни да заровя в тайния им срам.
Да проверя за гъдел...

Разбойнически да ги покоря!
Най-неоткритите им дарования да вкусна...
И да изригнеш ти като заря:
- Копнея секс!
- Аман от чувства!

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??