Ще се завърне добротата
в сърцата, вледенени от печал,
ще заискри в лъчи земята,
ще се превърне в почва всяка кал!
Когато всеки вгледа се критично
във своите премръзнали ръце
и възприеме самотата лично
и се усмихне на играещо дете!
Ще се завърне добротата,
ще се излее над света,
ще заискри в лъчи земята,
щом помечтаем за това!
© Екатерина Спасова Все права защищены