Apr 25, 2014, 10:28 PM

Мечта за доброта 

  Poetry » Other
383 0 1

 

Ще се завърне добротата

в сърцата, вледенени от печал,

ще заискри в лъчи земята,

ще се превърне в почва всяка кал!

 

Когато всеки вгледа се критично

във своите премръзнали ръце

и възприеме самотата лично

и се усмихне на играещо дете!

 

Ще се завърне добротата,

ще се излее над света,

ще заискри в лъчи земята,

щом помечтаем за това!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??