23 мая 2018 г., 01:04  

Мечтание 

  Поэзия » Любовная, Философская, Другая
365 1 2

 

 

Ти искаш да ти кажа утре,

че всичко е като преди,

но питаш ли ме как да стъпя

върху изгнилите мечти?

 

Изграждах ги с години кротко,

поливах ги с тъга и страх,

а днес разбити многократно,

те ми го връщат пак ...и пак.

 

Аз тръгвам и каквото стане,

ще стигна там, където знам,

мечтанието ще остане –

един красив, измислен храм.

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??