May 23, 2018, 1:04 AM  

Мечтание 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
363 1 2

 

 

Ти искаш да ти кажа утре,

че всичко е като преди,

но питаш ли ме как да стъпя

върху изгнилите мечти?

 

Изграждах ги с години кротко,

поливах ги с тъга и страх,

а днес разбити многократно,

те ми го връщат пак ...и пак.

 

Аз тръгвам и каквото стане,

ще стигна там, където знам,

мечтанието ще остане –

един красив, измислен храм.

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??