20 февр. 2007 г., 19:42

МЕЧТАНИЕ В СИНЬО 

  Поэзия
787 0 8
           МЕЧТАНИЕ  В  СИНЬО

 Очите ти, във синьо като океана оцветени,
 ме гледат топло, на обич посветени.
 Ръцете ти ме търсят плахо в синевата,
 с пръсти искат да докоснат те мечтата.
 Думи нежно-сини във въздуха прелитат
 и в сърцата ни любящи те се вплитат.
 Със своя син воал прегърна ни нощта,
 а ти прошепна тихо: - Сбогом самота.
 Мечтание във синьо пространството изпълни.
 Сън ли е това или мечта? Останахме безмълвни
.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??