Мечтая
На моста пред морето синьо
стоя загледана в безкрая
не може нищо да ме спре,
за тебе аз да си мечтая.
И споменът, по детски весел,
с моряшко синьо оцветен,
търкаля се по пясък летен,
не може нищо да ме спре.
Да искам - пеперудено трептене,
да искам - луд, сърдечен бяг
да искам - ти да си до мене,
да искам само теб и нас.
© Иванка Балкова Все права защищены