Jan 17, 2017, 11:28 AM

Мечтая 

  Poetry » Love
1115 4 2

Мечтая

 

На моста пред морето синьо

стоя загледана в безкрая

не може нищо да ме спре,

за тебе аз да си мечтая.

 

И споменът, по детски весел,

с моряшко синьо оцветен,

търкаля се по пясък летен,

не може нищо да ме спре.

 

Да искам - пеперудено трептене,

да искам - луд, сърдечен бяг

да искам - ти да си до мене,

да искам само теб и нас.

© Иванка Балкова All rights reserved.

Много рядко пиша, но имам огромно желание да се науча. Моля за компетентното Ви мнение как съм  се справила и на какво би трябвало да обърна внимание?

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??