Една вселена,
преплетени масивни планини,
а ние двамата като на сцена -
актьори, разголили един пред друг души.
Скали и мъхове,
мъгла и слънце - сняг, вода
и пронизват ни стрели и лъкове
на житейски сбърканата простота.
Ние двама
на болезнена реалност бегълци,
сразихме болката във миг забрава,
душите в истина облякохме и във сълзи.
***
А върху канарите сме две безсилни мравки,
две пчели, политнали към своите мечти!
Богати!!!
22.02.08
гр.Сливен
© Мир Все права защищены