25.03.2008 г., 15:58 ч.

*Мечти* 

  Поезия » Друга
650 0 6

Една вселена,

преплетени масивни планини,

а ние двамата като на сцена -

актьори, разголили един пред друг души.

 

Скали и мъхове,

мъгла и слънце - сняг, вода

и пронизват ни стрели и лъкове

на житейски сбърканата простота.

 

Ние двама

на болезнена реалност бегълци,

сразихме болката във миг забрава,

душите в истина облякохме и във сълзи.

***

А върху канарите сме две безсилни мравки,

две пчели, политнали към своите мечти!

Богати!!!

22.02.08

гр.Сливен

© Мир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??