Мечтая да докосна небето -
синя свила,
а от облаците бели
да си направя ложе.
Мечтая да докосна морето -
бистро синьо,
а от ефирното синьо
да си направя покривало.
Мечтая да потъна в зениците ти -
океан бездънен,
да усетя дъното,
а там да сме двамата.
Мечтая да си до мен,
да си част от мен,
да сме една сплав,
която никой да не може да раздели.
© Анна Попова Все права защищены