4 дек. 2010 г., 17:46

Мечти 

  Поэзия » Любовная
395 0 2

Мечтая...
отново да усещам
дъха ти по мен...

Мечтая...
отново да ми кажеш,
че ти си моя любим...

Мечтая...
да махнем лъжливите
маски...

Мечтая...
отново да чувствам...
горещите ласки...

Мечтая...
и ето... нощта ме прегръща...
луната със лъчите си
цяла ме обгръща...

мечтая...
и вече усещам аромата ти...
плах...

мечтая...
и ето... пред мен си!
Готови сме... да се отдадем...
на поредния грях...

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??