Мечтая...
отново да усещам
дъха ти по мен...
Мечтая...
отново да ми кажеш,
че ти си моя любим...
Мечтая...
да махнем лъжливите
маски...
Мечтая...
отново да чувствам...
горещите ласки...
Мечтая...
и ето... нощта ме прегръща...
луната със лъчите си
цяла ме обгръща...
мечтая...
и вече усещам аромата ти...
плах...
мечтая...
и ето... пред мен си!
Готови сме... да се отдадем...
на поредния грях...
© Кристина All rights reserved.