25 янв. 2011 г., 15:44

Мечти 

  Поэзия » Белые стихи
672 0 2

Животът ми започна с Вас

- леко розов и по детски,

дните ми минаваха завчас.

Рисувахте красиви дни безкрайни,

водехте ме във страни омайни,

къпехте се от сълзите ми потайни.

 

Останахте приятели за дълго,

но животът ми поднесе друго:

в сърцето ми Ви беше тясно,

от тесногръдие не намерихте покой.

Шарен свят на друг дарихте,

поредния закъсал ли е той?

 

Къде отидохте, мечти?

Защо избягахте далеч?

Самотната душа боли,

но споменът ще пазя вечен!

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви,за милите думи!
  • Понякога е тъжно под звездите,но само понякога. Важно е "искрата"винаги в душите да гори! Вечната искра на нашите мечти! Мечтите никога не са далече, наблизо са и чакат своя час, а толкоз близък е, повярвай ...
Предложения
: ??:??