9 окт. 2010 г., 00:54

Мечти 

  Поэзия
834 0 4

Звездното небе

покрило е земята,

звездите греят в полето,

земята къпе се във злато,

ден и нощ в едно са слети.


Рядкост е да видиш

тази красота,

нежност и любов,

мъка и тъга

и заедно да видиш

деня и нощта.


Блестят звездите - там

далече в небесните зори, 

те са спомени

от миналите дни,

а ти си пожелаваш

истина

и бъдещи мечти.

© Петина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??