13 мар. 2013 г., 11:11

Мечти и спомени 

  Поэзия
587 0 1

Сутрин. Навън се съмва, в мен е мрак.

За нежност пак със теб бленувам.

Да впивам устни в твойте пак,

в прегръдките ти нежни да потъвам.

 

Минало. Розово, детско и чисто.

Лежа до теб и времето е спряно.

Насреща ми усмихваш се лъчисто,

за фон звучи сърцето ми припряно.

 

Днес. Обичам те дори по-силно,

но други сме и ти, и аз.

Аз веч не съм хлапе невинно.

Ти нямаш време пък за нас.

 

Обичам те, Е.!

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??