27 мар. 2009 г., 19:15

Мечти за минало 

  Поэзия » Гражданская
757 1 2

                 Мечти за минало

 

 

Мечта! Мечта във минало свършено време!

Случвало ли ви се е това?

Такова чувство да ви обземе?

Такова чудо учените не приемат!

Докато е мечта е в бъдеще време!

Аз обаче знам и мога на заден ход да мечтая!

Неизживяното минало се мъча да позная!

И струва ми се толкоз привлекателно!

Да съм във него толкоз занимателно!

Така мога да стигна началото,

когато е царувало словото!

Мога да си изговоря свят!

Мога по мой вкус да го наглася!

Мога по моему да го управлявам

и моите мечти да осъществявам!

Да! Мечти! Мечти във минало свършено време!

Не е ли чудесно, Дявол да го вземе?!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??