5 окт. 2005 г., 11:54

мечтите 

  Поэзия
807 0 1
Мечтите
/На Люси/

Загинат ли мечтите
в човешката душа
започваме да мислим
все за старостта...

Затуй мечтай човече
безспирно и без дъх
с мечтите си увлечен
изкачвай всеки връх!

© Живко Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??