14 янв. 2008 г., 15:57

Мечтите красиви 

  Поэзия » Философская
633 0 6

  Мечтите красиви

Мечтите красиви, къде ни отвеждат,
в чудни долини и китни цветя...
мечтите желани, как се усмихват...
с топлата обич от чисти сърца...

Аромати се носят, галят ни омайно,
мечтите красиви, крачат незнайно,
изненади носят, там - във безкрая...
и литваш нагоре, нагоре... към рая...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??