14 ene 2008, 15:57

Мечтите красиви 

  Poesía » Filosófica
656 0 6

  Мечтите красиви

Мечтите красиви, къде ни отвеждат,
в чудни долини и китни цветя...
мечтите желани, как се усмихват...
с топлата обич от чисти сърца...

Аромати се носят, галят ни омайно,
мечтите красиви, крачат незнайно,
изненади носят, там - във безкрая...
и литваш нагоре, нагоре... към рая...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??