15 мар. 2010 г., 00:10

Мечтите ми 

  Поэзия » Любовная
511 0 2

Търся  те, мечтая те във  всяка моя глътка въздух!

Мечтана си любов и си велика!

И трудно срещана си, но си истинска!

Аз търся те и ще те намеря!

И ще вземам с пълни шепи,

тъй както гладния би вземал своята храна!

© Ани Дякова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??