26 окт. 2018 г., 21:59

Мед 

  Поэзия
224 0 0

и така

както говориш с канелата

и листата на дъното 

на чашата с тайните

облаците се прегръщат

и от белите им целувки 

се отронват стъпките на

луната

после бледо лице 

наднича от прозореца 

 

докато всичко стане 

мед 

 

© Александра ли Все права защищены

утре сутрин

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??